Kontakt os på telefon:​

Forsikringsskader – få en gratis lånebil

Hos Byens Autohandel har vi 15 års erfaring med forsikringsskader, og vi kan selvfølgelig også hjælpe dig, hvis du har været ude for et uheld med din bil og har en forsikring, der dækker skaden.

Vi har haft eget værksted i mere end ti år, og vi er er medlem af Autobranchen Danmark.

Få udbedret din skade hos os

I forbindelse med forsikringsskader tilbyder vi dig en gratis lånebil samt selvfølgelig reparation af bilen. Vælger du at få udbedret din forsikringsskade på vores værksted, giver vi tilmed enten et lille service eller en klargøring af bilen oveni reparationen - så er du godt kørende igen.

Vi anvender altid de bedste og de nyeste teknikker samt de bedste materialer, når vi arbejder med forsikringsskader og andre bilreparationer på vores værksted. Dette er naturligvis kombineret med et godt og solidt stykke håndværk, som altid udføres efter bogen. Vælger du at sende din bil til reparation hos os, kan du altid være sikker på få udført et veludført stykke arbejde af høj kvalitet.

Kontakt os vedrørende forsikringsskader

Ønsker du at høre mere om vores arbejde med forsikringsskader, eller har du en bil, der skal sendes til reparation, kan du ringe til os på telefon 6070 1091 og høre mere eller booke en tid. Du kan også skrive til vores e-mail salg@byensautohandel.dk.

Udfyld formularen for at booke en tid på værkstedet​

Bæmærk at tiden først er gældende, når vi har kontaktet dig.​

 
 
Kontaktinformationer
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook​

​På vores facebookside kan du holde dig opdateret med nyheder, gode tilbud, arrangementer, se billeder af vores biler og meget mere.

GRATIS lånebil ved større / længerevarende reparationer

Byens Autohandel

CVR: 29564043

Email: salg@byensautohandel.dk

​Gammel Køge Landevej 487

2650 Hvidovre

Find os her »

​Walid: +45 6070 1091

Bilal:    +45 6054 6855