Politik for personoplysninger

På vores hjemmeside indsamler vi kun de personoplysninger, der er nødvendige for at give dig den bedste service og oplevelse. Disse oplysninger inkluderer navn, e-mail-adresse, telefonnummer og andre kontaktoplysninger, som du vælger at dele med os.


Vi bruger dine personoplysninger til at kontakte dig i forbindelse med din forespørgsel eller bestilling, og til at sende dig relevante oplysninger og tilbud. Vi vil aldrig dele eller sælge dine personoplysninger til tredjeparter.


Vi tager alle nødvendige forholdsregler for at beskytte dine personoplysninger mod tab, misbrug eller ændringer. Vi opdaterer regelmæssigt vores sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at dine personoplysninger forbliver sikre.

Du har ret til at anmode om at se, ændre eller slette dine personoplysninger, når som helst. Hvis du ønsker at udøve denne ret, bedes du kontakte os via e-mail eller telefon.


Ved at bruge vores hjemmeside accepterer du vores politik for personoplysninger og giver os samtykke til at indsamle og behandle dine personoplysninger i overensstemmelse hermed.
Vi tager ansvar for at beskytte dine personlige oplysninger og holder os opdateret med gældende lovgivning om databeskyttelse.

Eget værksted

20 års erfaring

Autobanchen Danmark

Ære i god service

Det siger vores kunder​

"Fremragende service"

Her er der altid super service! Lige siden jeg købte min bil for tre år siden har jeg kun oplevet at få god og venlig behandling - altid lidt mere end forventet og altid til en ualmindelig fair pris. Jeg kunne ikke drømme om at få ordnet min bil et andet sted :)

Birthe Jensen

"Tryghed i købsprossesen"

Jeg har købt en VW Up ved Walid i Hvidovre afdelingen af Byens autohandel. Jeg drillede Walid med at med så gode trustpilot anmeldelser han havde modtaget, måtte der være familie impliceret. Jeg er nu også med i Walids familie og tilslutter mig i koret der roser hele forløbet i handlen med Walid. Jeg kan kun varmt anbefale her på trustpilot og til venner at købe bil ved Walid i Byens autohandel.

FLM

"Det er den anden bil vi køber vi har…"

Det er den anden bil vi køber vi har været meget tilfredse med købene altid godt behandlet samt en vældig god betjening det er et sted man godt kan anbefale andre at købe bil man er i trykke hænder.

Venlig hilsen Birgit og Aksel vesterkærsvej hvidovre

Aksel

Se flere anmeldelser eller kontakt os i dag

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

Byens Autohandel - Herfølge

Ølandsvej 31