Grundig og hurtig service på bil

Få serviceret din bil hos Byens Autohandel

Hos Byens Autohandel har vi mere end 15 års erfaring med service på bil. Vi kan også hjælpe dig, når bilen trænger til et tjek. 

Vi har haft værksted i Hvidovre i mere end 10 år. Derfor har vi primært kunder i Køge, Hvidovre, Vallensbæk, Ishøj, Herfølge og Karlslunde. Vi er selvfølgelig medlem af Autobranchen Danmark.

Hvornår skal du have foretaget service på din bil?

Det er forskelligt fra bil til bil, hvornår den skal til service. Nogle biler kræver et serviceeftersyn efter 15.000 km, imens andre kan køre op mod 50.000 km. Kører du ikke de kilometer, du har til rådighed i dit serviceinterval, vil dit årsinterval træde i kraft. Det er oftest hvert år eller hvert andet år.

Det kan være fristende at springe dit serviceeftersyn over. Det er dog en dum idé. Det kan i sidste ende være dyrere for dig at springe eftersynet over, fordi et sammenbrud ofte ender i flere udgifter. 

Skader på bilen kan opdages hurtigere ved at vedligeholde dit serviceeftersyn. Samtidig er garantien på en brugt bil ofte kun gyldig, hvis bilen er serviceret efter servicehæftet.

Vi sætter en stor ære i god kundeservice. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål omkring service på bil.

Kontakt Byens Autohandel og book service på bil

Er det blevet tid til serviceeftersynet? Ring til os på +45 6070 1091 eller 6070 1091. Du kan også sende os en e-mail på salg@byensautohandel.dk

Vi finder sammen en tid til dig, så du kan få serviceret din bil.​

Eget værksted

20 års erfaring

Autobanchen Danmark

Ære i god service

Det siger vores kunder​

"Fremragende service"

Her er der altid super service! Lige siden jeg købte min bil for tre år siden har jeg kun oplevet at få god og venlig behandling - altid lidt mere end forventet og altid til en ualmindelig fair pris. Jeg kunne ikke drømme om at få ordnet min bil et andet sted :)

Birthe Jensen

"Tryghed i købsprossesen"

Jeg har købt en VW Up ved Walid i Hvidovre afdelingen af Byens autohandel. Jeg drillede Walid med at med så gode trustpilot anmeldelser han havde modtaget, måtte der være familie impliceret. Jeg er nu også med i Walids familie og tilslutter mig i koret der roser hele forløbet i handlen med Walid. Jeg kan kun varmt anbefale her på trustpilot og til venner at købe bil ved Walid i Byens autohandel.

FLM

"Det er den anden bil vi køber vi har…"

Det er den anden bil vi køber vi har været meget tilfredse med købene altid godt behandlet samt en vældig god betjening det er et sted man godt kan anbefale andre at købe bil man er i trykke hænder.

Venlig hilsen Birgit og Aksel vesterkærsvej hvidovre

Aksel

Se flere anmeldelser eller kontakt os i dag

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

Byens Autohandel - Herfølge

Ølandsvej 31