Forsikringsskader – få en gratis lånebil

Hos Byens Autohandel har vi 15 års erfaring med forsikringsskader, og vi kan selvfølgelig også hjælpe dig, hvis du har været ude for et uheld med din bil og har en forsikring, der dækker skaden.

Vi har haft eget værksted i mere end ti år, og vi er er medlem af Autobranchen Danmark.

Få udbedret din skade hos os

I forbindelse med forsikringsskader tilbyder vi dig en gratis lånebil samt selvfølgelig reparation af bilen. Vælger du at få udbedret din forsikringsskade på vores værksted, giver vi tilmed enten et lille service eller en klargøring af bilen oveni reparationen - så er du godt kørende igen.

Vi anvender altid de bedste og de nyeste teknikker samt de bedste materialer, når vi arbejder med forsikringsskader og andre bilreparationer på vores værksted. Dette er naturligvis kombineret med et godt og solidt stykke håndværk, som altid udføres efter bogen. Vælger du at sende din bil til reparation hos os, kan du altid være sikker på få udført et veludført stykke arbejde af høj kvalitet.

Kontakt os vedrørende forsikringsskader

Ønsker du at høre mere om vores arbejde med forsikringsskader, eller har du en bil, der skal sendes til reparation, kan du ringe til os på telefon +45 6070 1091 eller +45 6054 6855 og høre mere eller booke en tid. Du kan også skrive til vores e-mail salg@byensautohandel.dk.

Udfyld formularen for at booke en tid på værkstedet​

Bæmærk at tiden først er gældende, når vi har kontaktet dig.​

 
 
Kontaktinformationer
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Eget værksted

20 års erfaring

Autobanchen Danmark

Ære i god service

Det siger vores kunder​

"Fremragende service"

Her er der altid super service! Lige siden jeg købte min bil for tre år siden har jeg kun oplevet at få god og venlig behandling - altid lidt mere end forventet og altid til en ualmindelig fair pris. Jeg kunne ikke drømme om at få ordnet min bil et andet sted :)

Birthe Jensen

"Tryghed i købsprossesen"

Jeg har købt en VW Up ved Walid i Hvidovre afdelingen af Byens autohandel. Jeg drillede Walid med at med så gode trustpilot anmeldelser han havde modtaget, måtte der være familie impliceret. Jeg er nu også med i Walids familie og tilslutter mig i koret der roser hele forløbet i handlen med Walid. Jeg kan kun varmt anbefale her på trustpilot og til venner at købe bil ved Walid i Byens autohandel.

FLM

"Det er den anden bil vi køber vi har…"

Det er den anden bil vi køber vi har været meget tilfredse med købene altid godt behandlet samt en vældig god betjening det er et sted man godt kan anbefale andre at købe bil man er i trykke hænder.

Venlig hilsen Birgit og Aksel vesterkærsvej hvidovre

Aksel

Se flere anmeldelser eller kontakt os i dag

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

Byens Autohandel - Herfølge

Ølandsvej 31