Autoværksted til enhver opgave

Vi er dit autoværksted med en dygtig og lokal mekaniker

Hos Byens Autohandel i Herfølge har vi vores eget værksted. Vores mekaniker udfører alle former for bilreparationer for vores kunder i Hvidovre, Herfølge, Ishøj, Vallensbæk, Karlslunde og Køge. På autoværkstedet udfører vi både mekaniske og elektriske reparationer. Vi fungerer samtidig som pladeværksted.

Vores virksomhed har eksisteret i mere end 15 år, men vi har over 20 års erfaring med salg af biler og bilreparationer. Vi er desuden medlem af Autobranchen Danmark.

Vores mekaniker tager sig blandt andet af:

  • Forsikringsskader
  • Autoservice
  • Autoreparation
  • Bilsyn
  • Synsklargøring
  • Billeje
  • Autoopretning
  • Undervognsbehandling
  • Pladearbejde
  • Udskiftning af ruder

​På vores autoværksted benytter vi os altid af de nyeste teknikker, og de bedste materialer sammensat med en dygtig mekaniker. Vores arbejde udføres altid lige efter bogen. Det er din garanti for et godt og veludført stykke arbejde på vores værksted, som vi udfører til nogle yderst fordelagtige priser. Vi tilbyder for eksempel udskiftning af oliefilter fra kun 299 kroner.

Vi sætter desuden en stor ære i at yde god service over for vores kunder. Vi tager altid telefonen, når den ringer. Se gerne vores anmeldelser på Trustpilot.

Reklamation skal ske ved telefonisk henvendelse til vores værksted.

Kontakt Byens Autohandel og bestil en tid

Skal din bil til reparation, eller er det tid til, at den skal til syn? Uanset hvad årsagen er, er du velkommen til at ringe til vores værksted og bestille en tid. Ring i dag på telefon 6070 1091 eller send os en e-mail salg@byensautohandel.dk.

Udfyld formularen for at booke en tid på værkstedet​

Bæmærk at tiden først er gældende, når vi har kontaktet dig.​

 
 
Kontaktinformationer
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Eget værksted

20 års erfaring

Autobanchen Danmark

Ære i god service

Det siger vores kunder​

"Fremragende service"

Her er der altid super service! Lige siden jeg købte min bil for tre år siden har jeg kun oplevet at få god og venlig behandling - altid lidt mere end forventet og altid til en ualmindelig fair pris. Jeg kunne ikke drømme om at få ordnet min bil et andet sted :)

Birthe Jensen

"Tryghed i købsprossesen"

Jeg har købt en VW Up ved Walid i Hvidovre afdelingen af Byens autohandel. Jeg drillede Walid med at med så gode trustpilot anmeldelser han havde modtaget, måtte der være familie impliceret. Jeg er nu også med i Walids familie og tilslutter mig i koret der roser hele forløbet i handlen med Walid. Jeg kan kun varmt anbefale her på trustpilot og til venner at købe bil ved Walid i Byens autohandel.

FLM

"Det er den anden bil vi køber vi har…"

Det er den anden bil vi køber vi har været meget tilfredse med købene altid godt behandlet samt en vældig god betjening det er et sted man godt kan anbefale andre at købe bil man er i trykke hænder.

Venlig hilsen Birgit og Aksel vesterkærsvej hvidovre

Aksel

Se flere anmeldelser eller kontakt os i dag

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

Byens Autohandel - Herfølge

Ølandsvej 31