Udskiftning af tandrem udføres med brug af de bedste reservedele

Trænger din bil til en ny tandrem?

Er det blevet tid til at få udskiftet bilens tandrem, og leder du i den forbindelse efter et lokalt autoværksted, der kan varetage opgaven? Så står vi hos Byens Autohandel klar med den rette hjælp.

Vi har mere end 20 års erfaring inden for blandt andet bilreparationer og udskiftning af reservedele, og vi har afdelinger i henholdsvis Herfølge, Hvidovre og Haderslev. Det betyder, at vi kan hjælpe dig i forbindelse med udskiftning af tandrem, hvis du søger et lokalt værksted i nærheden af en af disse tre byer.

5 fordele ved at vælge os

Der er mange gode grunde til, hvorfor du lige netop bør vælge at lade os stå for skift af tandrem. Vi ønsker dog i særdeleshed at fremhæve følgende 5 fordele ved at vælge os:

1.​ Udskiftningen bliver udført af en dygtig mekaniker

2.​ Vi er medlem af Autobranchen

3.​ Vi anvender altid de nyeste teknikker og de bedste materialer

4.​ Vi tilbyder udskiftning af tandrem til en skarp pris

5.​ Vi lægger vægt på god service

Det er vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse med det arbejde, vi udfører. Derfor anvender vi altid de bedste reservedele, så du kan være sikker på, at du får et resultat, der kan holde i lang tid. Samtidig bliver arbejdet udført af en dygtig mekaniker med stor erfaring inden for faget.

Hvad koster udskiftning af tandrem?

Vi tilbyder en ganske fordelagtig pris på udskiftning af tandrem, der dog afhænger af den konkrete bil og om, hvorvidt der er andre mekaniske dele, der skal udskiftes på bilen i samme omgang. Derfor udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig, så du på forhånd ved, hvor meget lige netop din opgave kommer til at koste dig.

Vi tilbyder udskiftning af tandrem samt andre mekaniske bildele i højeste kvalitet i vores tre afdelinger i henholdsvis Hvidovre, Herfølge og Haderslev, og du kan være sikker på, at arbejdet altid bliver udført af en dygtig og erfaren mekaniker.

Bliv kontaktet angående reservedele​

Kontaktinformationer
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Eget værksted

20 års erfaring

Autobanchen Danmark

Ære i god service

Det siger vores kunder​

"Fremragende service"

Her er der altid super service! Lige siden jeg købte min bil for tre år siden har jeg kun oplevet at få god og venlig behandling - altid lidt mere end forventet og altid til en ualmindelig fair pris. Jeg kunne ikke drømme om at få ordnet min bil et andet sted :)

Birthe Jensen

"Tryghed i købsprossesen"

Jeg har købt en VW Up ved Walid i Hvidovre afdelingen af Byens autohandel. Jeg drillede Walid med at med så gode trustpilot anmeldelser han havde modtaget, måtte der være familie impliceret. Jeg er nu også med i Walids familie og tilslutter mig i koret der roser hele forløbet i handlen med Walid. Jeg kan kun varmt anbefale her på trustpilot og til venner at købe bil ved Walid i Byens autohandel.

FLM

"Det er den anden bil vi køber vi har…"

Det er den anden bil vi køber vi har været meget tilfredse med købene altid godt behandlet samt en vældig god betjening det er et sted man godt kan anbefale andre at købe bil man er i trykke hænder.

Venlig hilsen Birgit og Aksel vesterkærsvej hvidovre

Aksel

Se flere anmeldelser eller kontakt os i dag

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

Byens Autohandel - Herfølge

Ølandsvej 31