Professionelt og hurtigt dækskifte

Din hjælp til dækskifte

Hos Byens Autohandel hjælper vi dig med dækskifte. Vi servicerer kunder i Herfølge, Vallensbæk, Køge, Karlslunde og Hvidovre. Er det tid til at få dine dæk skiftet? Lever dækmønstret ikke op til lovkravene i Danmark, eller er det bare en ny sæson?

Der er flere grunde til at fortage et dækskifte.

Når du kører bil, er dine dæk det eneste, som har direkte kontakt til vejen. Derfor har de stor betydning for, hvor sikker du er i trafikken. Hos Byens Autohandel har vi over 15 års erfaring med bilreparationer – herunder dækskifte. 

Få foretaget dækskifte af eksperterne

Vi er eksperter i at skifte dine dæk. Derfor kan vi hjælpe dig sikkert videre. Har du brug for helt nye dæk, står vi klar til at rådgive og vejlede dig til det rigtige valg ud fra dit kørselsbehov. 

De dæk, du vælger, har betydning for din trafiksikkerhed og din brændstoføkonomi. Husk på, at dine dæk ikke har en decideret udløbsdato. De kan dog godt blive for gamle. Det er her, du skal få dem skiftet, så du kan køre sikkert i trafikken.

Det er en stor ære for os at yde dig en god service. Derfor kan du altid ringe til os med dine spørgsmål omkring dækskifte.

Kontakt os og bestil en tid

Er de tid til et dækskifte? Du er altid velkommen til at ringe til os på telefon 6070 1091 eller send os en e-mail salg@byensautohandel.dk

Sammen finder vi en tid, som passer dig bedst. 

Eget værksted

20 års erfaring

Autobanchen Danmark

Ære i god service

Det siger vores kunder​

"Fremragende service"

Her er der altid super service! Lige siden jeg købte min bil for tre år siden har jeg kun oplevet at få god og venlig behandling - altid lidt mere end forventet og altid til en ualmindelig fair pris. Jeg kunne ikke drømme om at få ordnet min bil et andet sted :)

Birthe Jensen

"Tryghed i købsprossesen"

Jeg har købt en VW Up ved Walid i Hvidovre afdelingen af Byens autohandel. Jeg drillede Walid med at med så gode trustpilot anmeldelser han havde modtaget, måtte der være familie impliceret. Jeg er nu også med i Walids familie og tilslutter mig i koret der roser hele forløbet i handlen med Walid. Jeg kan kun varmt anbefale her på trustpilot og til venner at købe bil ved Walid i Byens autohandel.

FLM

"Det er den anden bil vi køber vi har…"

Det er den anden bil vi køber vi har været meget tilfredse med købene altid godt behandlet samt en vældig god betjening det er et sted man godt kan anbefale andre at købe bil man er i trykke hænder.

Venlig hilsen Birgit og Aksel vesterkærsvej hvidovre

Aksel

Se flere anmeldelser eller kontakt os i dag

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

Byens Autohandel - Herfølge

Ølandsvej 31