Udskiftning af kobling tilbydes

Er koblingen på bilen gået?

Er koblingen på din bil gået, og er du på udkig efter et værksted i nærheden af dig, der tilbyder udskiftning af kobling? Så er du kommet til det rette sted. Hos Byens Autohandel har vi mange års erfaring inden for udskiftning af reservedele, herunder også isætning af nye koblinger.

Vi har tre forskellige afdelinger i henholdsvis Hvidovre, Herfølge og Haderslev, så du har mulighed for at vælge lige netop den afdeling, der er tættest på dig.

Vi tilbyder skift af kobling med de bedste reservedele

Det er utroligt vigtigt, at bilens kobling fungerer, som den skal. Derfor er det samtidig også vigtigt, at man vælger de bedste reservedele i forbindelse med en udskiftning, og det kan du være helt sikker på, at vi gør.

Vi går meget højt op i at levere en god service til vores kunder, og det indebærer blandt andet, at vores arbejde bliver udført i højeste kvalitet. Udskiftning af kobling og andre reservedele hos os bliver altid udført af en dygtig og erfaren mekaniker, der anvender de nyeste teknikker og de bedste reservedele.

Derfor skal du vælge vores værksted

Der er flere gode grunde til, hvorfor du netop bør vælge vores værksted, hvis du befinder dig i nærheden af en af vores tre afdelinger. Her kan blandt andet nævnes:

  • ​Vi har over 20 års erfaring
  • ​Vi lægger vægt på god service
  • ​Vi anvender altid de nyeste teknikker
  • ​Vi bruger altid de bedste reservedele og øvrige materialer
  • ​Vi er medlem af Autobranchen
  • Vi tilbyder udskiftning af kobling til attraktive priser

Hvad koster udskiftning af kobling?

Det kan være meget individuelt, hvor meget det koster at udskifte en kobling på en bil. Prisen afhænger blandt andet af, hvilken bil du har, herunder mærke og model, og om der er andre bildele, der skal udskiftes i samme omgang. Derfor udarbejder vi gerne et skræddersyet tilbud til dig.

Hvis din kobling er gået, og du leder efter et lokalt autoværksted i henholdsvis Haderslev, Hvidovre eller Herfølge, så står vi hos Byens Autohandel klar med den rette hjælp. Vi har mange års erfaring med blandt andet udskiftning af kobling, og vi udfører arbejdet til en fornuftig pris.

Bliv kontaktet angående reservedele​

Kontaktinformationer
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Eget værksted

20 års erfaring

Autobanchen Danmark

Ære i god service

Det siger vores kunder​

"Fremragende service"

Her er der altid super service! Lige siden jeg købte min bil for tre år siden har jeg kun oplevet at få god og venlig behandling - altid lidt mere end forventet og altid til en ualmindelig fair pris. Jeg kunne ikke drømme om at få ordnet min bil et andet sted :)

Birthe Jensen

"Tryghed i købsprossesen"

Jeg har købt en VW Up ved Walid i Hvidovre afdelingen af Byens autohandel. Jeg drillede Walid med at med så gode trustpilot anmeldelser han havde modtaget, måtte der være familie impliceret. Jeg er nu også med i Walids familie og tilslutter mig i koret der roser hele forløbet i handlen med Walid. Jeg kan kun varmt anbefale her på trustpilot og til venner at købe bil ved Walid i Byens autohandel.

FLM

"Det er den anden bil vi køber vi har…"

Det er den anden bil vi køber vi har været meget tilfredse med købene altid godt behandlet samt en vældig god betjening det er et sted man godt kan anbefale andre at købe bil man er i trykke hænder.

Venlig hilsen Birgit og Aksel vesterkærsvej hvidovre

Aksel

Se flere anmeldelser eller kontakt os i dag

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

Byens Autohandel - Herfølge

Ølandsvej 31